4/27/2014

I'm back in business

rantsu 459mrantsu 300m2014-04-27 rantsumuok
Bag Glitter | Denim shirt H&M | Leopard top GT | Skort Choies | Snearkers Converse | Watch Glitter
rantsu 450m
rantsu 273m
rantsu 456mrantsu 213rantsu 428m
2014-04-028mmuok
rantsu 342m
En voi muuta sanoa, kuin että huh. Kyllä tuo puolentoista viikon sairastelu teki tehtävänsä. Vihdoin olo alkaa tuntua terveemmältä. Mulla oli välikorvatulehdus ja sain siihen antibiootit viime tiistaina. Korva tosin on vieläkin lukossa, mutta kaippa se siitä pian aukeaa - toivottavasti!:D Perheellä alkaa mennä hermo, kun niiden pitää toistaa kaikki sata kertaa ja huudatan tv:tä normaalia kovemmalla. Tämän lisäksi mun astma pahentui flunssan aikaan todella pahaksi, mutta onneksi sain perjantaina siihen paremmat lääkkeet ja nyt olo on jo paljon parempi.
 Tiedättekö muuten sen tunteen, kun olette olleet pitkään sairaana ja viimein jaksatte laittautua ja pääsette pitkästä aikaa ihmisten ilmoille? Se tunne on ihana. Samalla tuo avaa aina jotenkin silmät ja näkee kaiken paljon kauniimpana ja osaa arvostaa asioita normaalia enemmän. Tiedättekö mitä tarkoitan? Yllä olevat kuvat ovat otettu tänään. Sain Antonin räpsimään mun päivän asukuvat (ihme) mutisematta! Kyllä se osaa, kun vaan haluaa yrittää ;)

P.S. Ehtikö kukaan muuten bongaamaan blogin ulkoasun uudet muutokset? Sain eilen aikaiseksi vähän muokata ulkoasua uudempaan suuntaan. Parannuksia pitää vielä tehdä fontin ja bannerin kanssa, mutta siksi aikaa tämä saa välttää ;) Älkää siis ihmetelkö jos jossain kohtaa täällä alkaa näyttämään oudolta!:D Tarkoituksena olisi lähiaikoina saada otettua jotain kivoja bannerikuvia. Vitsi siitä muuten on aikaa, kun mulla oli bannerina viimeksi joku kuva!

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille

-Linda

10 kommenttia:

 1. Tosi upeat kuvat ja ihana asu! :)

  http://iitukkavalokuvailee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Tiedän ton saman tunteen kun pääsee normaaleihin asioihin monen viikon sairastelun jälkeen :D Mutta huippua että oot parantunut vihdoin ja pääset nauttimaan keväästä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri kiitos!! Haha joo varmasti hyvin tuttu juttu ;D Jee kevät<3 Tulis vaan nyt vielä vähän lämpimämmät ilmat!

   Poista
 3. Hurjan ihania kuvia ja upea sinä! Ja oiettä tämä ulkoasu on täydellinen, ihanan erilainen ja hieno!!

  VastaaPoista
 4. En kestä, oot niin klassisen kaunis!

  ja ihana et oot parantunut! Olis niin kurja juhlia vappua yksin kotona tuskissa.. :(

  VastaaPoista