4/21/2014

Pääsiäisherkkuja

pääs 116mpääs 074pääs 113k 027pääs 143mpääs 066mpääs 128
pääs 163k 038m
Mun pääsiäinen on sisältänyt maukasta ruokaa ja herkkuja, yhteistä aikaa perheen kanssa sekä paljon teetä ja lepoa. Oon yrittänyt parhaani mukaan parannella itseäni koko loman ajan, joka onkin suurimmaksi osaksi mennyt vällyjen välissä - ellei paria kauppa- ja ajelureissua lasketa. Kevät on aina niin petollista aikaa. Taitaa olla nimittäin saanut nyt jokin kevätpöpö yhä useammasta vallan. Mua harmittaa hirveästi, kun en ole päässyt nauttimaan kunnolla tuosta kauniista ja lämpimästä ilmasta. Haluaisin niin kovasti päästä jo syömään kevään ensimmäiset jätskit!
   Editoidessani eilisen päivän kuvia havahduin siihen, että tänä pääsiäisenä ei ole meidän taloudessa nähty yhtäkään pääsiäismunaa tai karkkia - mikä on ihme! Yleensä meidän mamma ostaa kaappeihin notkumaan useamman pussin mitä erikoisimpia pääsiäismunia ja karkkia, joita sitten mutustellaan vielä pari viikkoa pääsiäisen jälkeenkin. Ehkä meidän mamma alkaa pikku hiljaa ymmärtämään, että ei tämä tyttö ole enää se äidin pieni "pipsapippuri" - vaikkakin pippurinen tulee joskus vieläkin oltua haha :D Mutta tämäpä on vain hyvä juttu - tuleehan niitä muita pääsiäisherkkuja syötyä muutenkin mahantäydeltä ;)

Toivottavasti te olette pysyneet terveinä ja läheisenne voivat hyvin ♥ Olkaa kiitollisia niistä ihmisistä ketkä olette saaneet vierellenne ja nauttikaa joka hetkestä - koskaan ei tiedä mitä voi tapahtua! Tänä iltana muistan iltarukouksessani läheiselleni tärkeää ihmistä ja toivon, että asiat muuttuvat paremmaksi.

-Linda

12 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja erityisen ihana tuo loppu♥ Oot niin oikeassa tuossa, täällä kun kaikki on niin pienestä kiinni..
  Tsemppiä ja paranemisia sulle toivottelee toinen nuhanenä! Menin eilen "nauttimaan säästä" koko päiväks ulos huitelemaan, ja noh, nyt ollaan sitten entistä enemmän flunssassa - joten joo, ei auta meidän ko pysyä sängyssä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana<3 Voi ei, pikaisia paranemisia myös sulle!:)

   Poista
 2. Voi vitsi miten ihana toi loppu <3 ja ihana muistutus tälleen heti aamusta, kiitos siitä hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mukava kuulla että postauksen teksti sai ajattelemaan :)

   Poista
 3. Ihana postaus :) ja samaa mieltä tosta lopusta, itekin joutunut miettimään noita asioita tässä lähiaikoina niin kosketti kyllä!

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus ja varsinkin tuo loppu ♥

  http://sleeping-beauty-blogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista