4/05/2014

Tampereen suurin Muotikirppis!

MUOTIKIRPPIS-2014

Tampereella tapahtuu jälleen toukokuussa, nimittäin se tulee taas -  Tampereen suurin Muotikirppis! Muotikirppis on trendikäs ja upea muotitapahtuma, joka on tarkoitettu kaikille muodista ja second hand-löydöistä kiinnostuneille. Tapahtuma järjestettiin ihka ensimmäisen kerran viime kesänä ja se sai todella lämpimän vastaanoton sekä suuren suosion meiltä manselaisilta. Nimittäin uskokaa tai älkää, jonot Muotikirppikselle olivat melkein Tammelan Heselle asti! Tästä vanhasta postauksesta löytyy pari otosta viime vuoden Muotikirppikseltä. Kuvia tuli otettua todella vähän, koska pari ensimmäistä tuntia oli melkoista melskettä ja väkeä vain tulvi - loput kuvat sitten epäonnistuivat. Tällä kertaa me aijotaan kuitenkin Essin kanssa ikuistaa tapahtuma kunnolla kameralle sekä videolle - I promise ;) Tänä vuonna Muotikirppis järjestetään samassa paikassa eli Tampereen Pakkahuoneella sunnuntaina 18. toukokuuta kello 11-16 - En malta millään odottaa! Viime vuonna sain kunnian olla mukana sekä bloggaajana, että myyjänä, mutta tänä vuonna saan kunniakseni olla yksi Muotikirppiksen viidestä mainoskasvosta ja menossa mukana myös bloggaajana että myyjänä. Muotikirppiksen mainoskasvot löytyvät ylläolevasta julisteesta ja saatattekin bongata sieltä tuttuja kasvoja ;)

MK myyjäinfo
Haluatko myyjäksi?
♥Super-pöydät tulevat myyntiin perjantaina 11.4 kello 10.00 ja pöytien hinta on 47€. Pöydät sijaitsevat parhailla paikoilla ja pöytien viereen saa tuoda oman vaaterekin. Lisäksi kaupan päälle saa myös ihanan LivBoxin! Pöytiä on rajoitettu määrä, joten tunnetusti nopeat syövät hitaat ;)

♥Normi-pöydät tulevat myyntiin torstaina 17.4 kello 10.00. Pöytien hinta on 35€ ja nopeimmat saavat tuoda rekin mukanaan - tässä nopeus on jälleen valttia ;)

Pöytien varaaminen
♥Myyntiepöytien varaus tapahtuu Muotikirppiksen Facebooksivujen kautta. Joten käykäähän tykkäilemässä, jotta pysytte ajan tasalla ;) Kannattaa olla muuten nopea pöytien varauksessa, sillä viime vuonna pöydät myytiin loppuun vain parissa tunnissa!

P.S. Tampereen Muotikirppikseltä löytyy myös oma Instagramsivu: @Muotikirppis !

-Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti