5/17/2014

Huomiseksi myyntiin Muotikirppikselle

muotik 108
muotik 042muok
muotik 137
muotik 198
muotik 189
Tässä olisi pientä sneak peek -postausta huomisista Muotikirppikselle tuomistani vaatteista, kengistä, laukuista ja koruista. Kaikki tuomani tavarat ovat hyväkuntoisia ja puhtaita. Mukaan mahtuu sekä vanhempaa että aivan uutta. Vaatteiden koot vaihtelevat XS-M, mutta mukaan mahtuu myös pari poikkeusta; nimittäin äitini kaunis beige jakkupuku sekä pitkä, vaaleanruskehtavan beige kasimirvillasekoitteinen takki. Nilkkurit ja korkokengät ovat kooltaan 35-37.

Muistakaa, että kuvissa näkyvät vaatteet eivät ole ainoita myyntiin tuomiani vaatteita ;) Tämän lisäksi myös Essi tuo myyntiin paljon ihania juttuja, joten meidän pöytä tulee olemaan vaaterekkiä myöten aivan täynnä! Me hinnoitellaan vaatteet valmiiksi tänä iltana, jotta jokaisen ei sitten huomenna tarvitse erikseen kysellä vaatteiden hintoja - nimittäin paikanpäällä tulee olemaan aivan karsea tungos! Hinnat eivät ole kuitenkaan niin justiinsa, joten saa ja pitääkin tinkiä ;) Muistakaa myös varata pientä rahaa mukaanne, sillä myyjien vaihtorahat saattavat olla välillä vähissä!

Huomenna Pakkahuoneella klo 11-16, siellä nähdään!;)

P.S. Muistakaa tulla jonottamaan ajoissa, jos haluatte saada upean goodiebagin!

-Linda

4 kommenttia:

 1. Ei ole totta :DD juuri tänään ostin juuri samanlaiset Biancon(?) korkkarit ja tuollaisen mustan statement kaulakorun :DDD varmaan olisi sinulta saanut halvemmalla ;D

  VastaaPoista
 2. Voi pääsispä itekin paikalle, näyttää niin kivoilta jutuilta kaikki mitä oot viemässä myyntiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mahtava tapahtuma taas jälleen kerran, tuu hei ens kerralla ;)

   Poista