6/30/2014

Aurinkokapselit ja maailman parhaat rakkolaastarit

Moikkamoi! Oon mukana Indiedaysin ja Vermanin yhteistyökampanjassa ja sain Bloggers' Inspiration Day -tapahtumasta testiin Vermanilta tuotepaketin, joka sisälsi pari mahtavaa tuotetta sekä arkeen että lomamatkalle. Verman on vuonna 1987 perustettu suomalainen lääkealan perheyritys, joka tarjoaa korkealaatuisia tuotteita terveyden edistämiseen ja hyvinvointiin. Kannattaa käydä tsekkaamassa Indiedaysin Vermanin kampanjasivuilla muiden bloggaajien Verman -aiheiset postaukset!

Vermanin paketista paljastui:
apollo 277m
Melarest, jonka melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron vaikutuksia. Ite en ole vielä tätä testannut, mutta mamma kokeili tätä ja nukkui kuulemma makeasti! Tuotetta saa apteekista. Rela Taps mansikanmakuiset purutapletit, jotka sopivat koko perheelle käytettäväksi päivittäin tai kuureina esim. matkoilla. Tuotetta saa apteekista. Bioteekin Aurinkokapselit, joiden avulla nautit auringosta sisäisen auringonvarjon alla, näistä lisää alempana! Wonderm Blister Defence rakkolaastareita parempia saa hakea! Yourstep Leather heel gripeistä on nopea apu kipeille kantapäille. Kantapäälaput eivät kuulu tuotepakettiin, jonka tajusin vasta kun olin muokannut kyseiset kuvat ja aloittanut tekemään postausta.


apollo 340m
Olin niin innoissani näistä Bioteekin aurinkokapseleista ja en millään malttanut odottaa, että pääsen käyttämään näitä ennen helteitä, koska oon tosi huono ruskettumaan ja palan helposti. Aloitin testaamaan näitä kuitenkin huonoon aikaan, sillä aurinkoa ei ole hirveästi siunautunut kesäkuun aikana. Harmi, sillä oon kuullut näistä paljon hyvää! Täytyy säästää nämä loppukesälle, kun on luvattu helteitä! Ehkä näiden avulla tääkin tyttö saa jotain luonnollista rusketusta pintaan ;)

Bioteekin aurinkokapseli -pakkaus sisältää 50 kapselia, jotka sisältävät luontaisia karotenoideja auringon kypsyttämistä öljypalmun hedelmistä. Ihon hyvinvoinnille tärkeän A-vitamiinin lähteenä tunnetun beetakaroteenin lisäksi öljypalmun hedelmissä on huomattava määrä alfakaroteenia, jonka merkitys auringossa oleskeltaessa on vielä tärkeämpi kuin beetakaroteenin yksinään. Muita iholle tärkeitä aineita ovat PABA sekä pantoteenihappo, joka edistää auringonoton yhteydessä iholla muodostuvan D-vitamiinin normaalia aineenvaihduntaa. Kapseleita suositellaan ottamaan kaksi kapselia päivässä 1-2 viikkoa ennen auringonottoa, jonka jälkeen otetaan 1 kapseli päivässä. Kapselit sopivat myös ympärivuotiseen käyttöön. Bioteekin Aurinkokapseleita saa terveyskaupoista sekä apteekista.
apollo 317m
Mä en ole eläissäni omistanut mitään näin hyviä rakkolaastareita! Wonderm® Blister Defence on pehmeä ja joustava silikonisidos rakkojen ja hiertymien ehkäisyyn ja hoitoon. Parasta näissä on se, että näitä voi käyttää useita päiviä, koska sidos on suihkunkestävä. Lisäksi nämä ovat ihonvärisiä, hyvin hengittäviä ja uudelleen kiinnittyviä. Tuotetta saa apteekista.

P.S. Kannattaa käydä tsekkaamassa muiden postaukset tästä!!

-Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti