6/03/2014

Extemporereissu Helsinkiin

Antonilla oli eilen pääsykokeet Espoossa, joten päätettiin samalla lähteä pienellä porukalla pienelle extemporereissulle Helsinkiin. Extemporereissut on ihan parhaita. On vaan niin ihanaa heittää kavereille ilman sen suurempaa varoitusaikaa, että lähetkö messiin ja he ovat saman tien ihan mukana! Mä oon niin spontaani ja innostun helposti kaikesta, että mun mieli suorastaan tarvitsee tämmöisiä juttuja pysyäkseen virkeänä ja pirteänä.

Ariana Grande - Problem ft. Iggy Azalea
hel7 061hel7 160
Jacket BIKBOK | Sweater Junkyard xx-xy | Skirt & Bag Oasap | Slip on shoes H&M
hel7 054hel7 094mhel7 111hel7 056hel7 069
hel7 163hel7 044hel7 017hel7 008
Sillä aikaa kun Anton oli pääsykokeissa ja Jonttu golfaamassa, niin me suunnattiin Emilian kanssa bussilla Espoon Sellolta kohti Kamppia täyttämään masumme kiinalaiseen ja thaimaalaiseen ravintolaan nimeltään Tang Dunasty. Kiitos muuten tuhannesti sulle, joka suositteli tuota raflaa mulle blogin facebook-sivuilla! Oli aivan mielettömän hyvää ja taidettiin tankata ja rupatella kyseisessä raflassa about kaksi tuntia? Otettiin molemmat lounasbuffet, joka maksoi jotain 13 euron paikkeilla, koska se sisältää myös sushibuffetin ja meillä oli hirveä hinku saada kiinalaisen ruoan lisäksi myös sushia. Ilman sushia buffet on vain 8,70€. Rafla on todella viihtyisä ja tyylikäs nahkaisine mustine tuoleineen ja puisineen ruokaryhmineen. Buffetin yläpuolella komeilee jonkin sortin erikoinen, mutta upea "lamppu" ja ravintolan takaseinää koristaa kiinalainen runo. Ruokaryhmissä riittää tilaa myös suuremmille poppoille. Aion ehdottomasti pistäytyä uudelleen, mikäli satun jostain syystä joskus eksymään Helsinkiin lounasaikaan.

Vaikka ilma Helsingissä oli viileä ja hieman sateinen, niin kyllä tuo seura sen korvasi. Kun meidän masut oli täynnä suunnattiin Emilian kanssa kiertelemään kauppoja, jonka jälkeen päädyttiin istuskelemaan läheiseen puistoon ja vaan katselemaan ohikulkevia ihmisiä. Jep, pukumiehiä kaikkialla. Meidän piti käydä vielä tekemässä vanhalla ylioppilastalolla omat Magnum-jätskit ja Starbucksissa kahvilla, mutta koska oltiin juuri tankattu ja pojatkin olivat ehtineet meitä odotellessaan käymään muualla kahvilla, niin päätettiin jättää tuo seuraavaan kertaan. Pojatkin kävi kiertelemässä mestoja omia matkojaan, jonka jälkeen treffattiin, kierreltiin vielä hetki ja lähdettiin ajamaan takaisin kohti Tamperetta. Loppumatka meni hieman väsyneissä tunnelmissa sisältäen loputtomia nauruhepuleita ja kisaillen, kuka meistä sanoo ensin edessä olevan auton rekkarin. Jooh, juttu oli vähän väsynyttä, mutta ainakin meillä oli hauskaa!

-Linda

8 kommenttia:

 1. Heippa!
  Miten oot muokannut ulkoasun niin että sun tiedot/lukijat/yms on tuolla vasemmalla puolella?
  Näyttää kivalle. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tässä sulle ohje! Malli -> mukauta -> ulkoasu ja sieltä voit valita mm. kummalle puolelle nuo haluat! Gadgetteja voit liikutella samalta sivulta vaihtoehtojan alta. Jos haluat lisätä, poistaa, muokata tai järjestellä gadgeteja uudelleen niin mene kohtaan hallintapaneeli -> ulkoasu :)

   Poista
 2. Onpas mielettömän ihania ja iloisia kuvia :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Näytät kyllä niin kamalan onnelliselta näissä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Haha naurattaa tuo sun ilmaisu "kamalan onnelliselta" :DDD

   Poista
 4. Tuollaiset spontaanit reissut on kyllä ihan parhaita. Ihania kuvia :)

  VastaaPoista