6/09/2014

Poikaystävän päällä

antonpaitajee 0882014-06-05 antonpaitajee
V Neck T-shirt H&M | Blouse JUNKYARD XX-XY | Shorts JACK & JONES
antonpaitajee 130
Meikän viimeaikaisissa asupostauksissa onkin vilahtanut useampia JUNKYARD XX-XY malliston vaatteita, jotka sain jonkin aikaa sitten valita yhteistyön kautta itselleni. Brändin vaatteet ovat heille, jotka eivät epäröi, vaan heittäytyvät elämän kaaokseen hymy huulilla. Elämä on tässä ja nyt – don’t waste time onkin kyseisen brändin tunnuslause. Mallisto sisältää vaatteita sekä arkeen että juhlaan, jossa XX ja XY edustavat naisten ja miesten kromosomeja, mutta vapaasti miksaillen ;)

Päädyin valitsemaan kyseisestä mallistosta superkivan farkkutakin, villapaidan ja maximekon, jotka näkyvät tässä postauksessa;) Anton oli puhunut pitkään farkkupaidasta, joten päätin valita omien juttujen lisäksi hänelle myös tämän farkkukauluspaidan :) Harmi etten tajunnut ottaa Antonista myös kokokuvia, sillä silloin tää postaus olisi mennyt poikaystävän päällä -asupostauksesta!:D Meitä muistettiin noiden juttujen lisäksi vielä kivalla yllärillä, jossa oli mukana kaksi malliston lippistä (lippiksiin pääset tästä ja tästä), kangaskassi ja kahdet aurinkolasit (joista toiset näkyvät mm. tässä postauksessa) Noista arskoista tuli ihan mun lempparit ja mikä parasta, noiden uv suoja on vielä 400!

P.S. Uskokaa tai älkää, mutta mun poikaystävä on ollut ehkä mun "valokuvaus" historian vaikein kuvattava! Anton ei tykkää hymyillä kuvissa, joten saan aina hikihatussa yrittää naurattaa tuota hassua, että saisin edes pienen hymyn ikuistettua. Kamerahan se yhä osaa ujostuttaa, vaikka ollaan oltu tässä useampi vuosi kimpassa. No pääasia, että suostuu edes kuviin ja olemaan silloin tällöin mun pelastava apu asukuvia ottaessa ;)

-Linda

4 kommenttia:

 1. miksei anton hymyile kunnolla taas :((

  VastaaPoista
 2. Itehän tykkään kuvailla muita ja käsken poikaystävän kameran eteen poseeraamaan :D Raukka väitti ettei osaa hymyillä mut nää nyt taitaa olla niitä miesten vaatimattomuuksia, haha. Mut kyllä saa hyviä kuvia ja vielä se hymy tulee sinne kameraan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep just niitä miesten vaatimattomuuksia!:D Kaippa mä ikuistan tosta vielä joku päivä kunnon hymypoika -kuvia - ainakin toivon niin ;D melkonen haaste!

   Poista