7/18/2014

Asukuvat itse?

k 033m
kk 022mk 012mk 066mpkk
ks 001Leopard flats from Oasap (gifted)
k 135
k 014mk 044mp
Crop top & Leopants from H&M | Watch Daniel Wellington

Superkiva asu, hyvä naama- ja hiuspäivä, mutta ei kuvaajaa. Tuttu ongelma? Meikälle tyypillisiä asukuvia ovat olleet ulkona otetut kuvat, joiden takana ovat olleet ystävät tai poikaystäväni. Tällä kertaa kuvaajaa ei löytynyt, joten päätin kokeilla hieman jotain.. erilaista. Kaapin perällä lojunut kameranjalka pääsi siis pitkästä aikaa vahvuuksiinsa. Siitä onkin aikaa, kun olen viimeksi nähnyt vaivaa ottaa itse omat asukuvani. Nyt kesällä valoa riittää, joten kuvien ottamisajalla ei ole juurikaan väliä. Mitä ootte mieltä tämmöisistä "asukuvista"? Ennen uuden kameran ostoa mulla oli käytössä kaukolaukaisin, mutta jostain syystä uudesta kamerasta ei löydy kaukolaukaisin -asetusta, joten kaukolaukaisimen oon unohtanut jo ajat sitten - harmi sinänsä, se oli nimittäin todella kätevä tässä hommassa! Tällä kertaa kiitokset asukuvista kuuluu minulle itselleni ja kameranjalalle ;)

Miten tämä sitten käytännössä tapahtui?

1. Kameranjalka paikalleen
2. Kameran asetukset kuntoon
3. Itselaukaisu: jatkuva, 10s aikaa juosta kaapin eteen ja 10kpl kuvia
4. Tarkennus olikin sitten vähän mielenkiintosempi homma. Samaan aikaan, kun toinen käteni hoiti tarkennusnapin, niin toinen kurotti pehmolelua mahdollisimman lähelle kaappeja.
5. Itselaukaisu ja tarkennus check ja pikajuoksu kaappien eteen ja poseeraamaan.

P.S. Oon viime aikoina opetellut juomaan kahvia tosta yhdessä kuvassa näkyvästä uudesta objektiivikahvimukista, joka on superjees!!

-Linda

8 kommenttia:

 1. Miten kivoja asukuvia! Tykkään ideasta istua vaan rennosti kaappien edessä lattialla! :) Tosi onnistuneita otoksia. Ja oot niin kaunis <3

  VastaaPoista
 2. Ihanat balleriinat=)

  VastaaPoista
 3. Oi ei miten ihanat loaferit!! Ja super kiva huulipuna! <3

  VastaaPoista
 4. vau upeen näkönen blogi ! ja on tosiaankin pulaa välillä kuvaajista, oon harkinnut ostavani kameranjalustan, mut silti. on se nii hankala yksin värkätä kaikki asetukset ja ajastimet ja yrittää viel osata poseerata täysiä onnistuneesti! Mut nää sun ottamat asukuvat on kyl ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tosi mukava kuulla :) Haha joo onhan se vähän tuskaa jos kuvat ei onnistu ja on vielä hiton kuuma!:D

   Poista