7/10/2014

Don't worry don't hurry take it easy

Bob Marley - Sunshine Reggae
IMG_3417mIMG_3844mIMG_3704mIMG_3400m2
IMG_3448ssIMG_3787m
Photos by Essi & me / Edit by me

Pari hassua otosta viime viikon mökkireissulta. Lähdettiin Antonin kanssa lauantai iltapäivällä ajelemaan kohti mökkiä. Rentouduttiin, pelattiin lautapelejä, pestiin vene ja auto, hypittiin trampalla ja naurettiin maha kippurassa. Illalla seuraamme liittyivät Essi ja Walle ja kävimme Essin kanssa pienellä souturetkellä sillä välin, kun pojat kävivät saunassa ja uimassa. Vielä myöhemmin seuraamme liittyivät Emilia ja Jonttu, jotka jäivät mökille yöksi ja valvottua tuli aamutunneille asti.

Pakko kertoa yksi hauska unissapuhumiseen liittyvä kertomus mökiltä. Kello taisi olla kahdeksan maissa aamulla, kun Anton herätti mut ja sanoi menevänsä sohvalle nukkumaan, koska mä puhuin unissani. Multa oli kuulemma tullut tasasta juttua tunnin ajan ja Anton raukka ei pystynyt nukkumaan haha. Välillä epämääräistä ja välillä jotain mistä sai jotain selkoakin. Olin mm. noussut sängylle kontilleni istumaan ja sanonut "Mun otsasta tippu jotain" ja alkanut etsimään jotain hervottomasti hahah just :D

P.S. Sorry tramppakuvat on vähän huonolaatusia, koska ne on otettu hämärän aikaan. Halusin kuitenkin pistää noi tänne, koska noi on hauskoja ja mukavaa vaihtelua tänne blogin puolelle ;)

-Linda

8 kommenttia:

 1. Täydellisiä kesäkuvia tuolla veneessä otetut! Ihanaa kun helle tuli vihdoin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos :) No niimpä! Nuo ekat hellepäivät oli kyllä aivan liikaa eikä oikein jaksanut tehdä mitään, mutta nyt on sopiva :)

   Poista
 2. Mun eka ajatus oli et ei vitsi jos kamera ois tippunu vetee ;D Mut iiiiihania kuvia <3 Ja toi unissapuhuminen :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no arvaa kävikö se meillä mielessä :D Mutta kunhan vaan luottaa itteensä ja pitää huolta kunnolla eikä tee mitään riskialtista että vene kaatuu, niin ei ne mihkään veteen tipu :) Kiitos<3 Hahah ;D

   Poista
 3. Wää mikä fiilis näistä kuvista välittyy, upeita! :)

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi miten kivoja kuvia <3

  VastaaPoista