7/30/2014

Enää kaksi päivää Blockfesteihin!

Koko näytön kaappaus 30.7.2014 01256.bmp

Hoi beibet! Blockfestit lähestyy kovaa vauhtia, nimittäin enää kaksi päivää! Jos joku ei vielä tiennyt, niin Blockfestit järjestetään Tampereella Ratinanniemessä tänä viikonloppuna (1.-2.8) ja me saadaan nauttia perjantaista lauantaihin aivan mahtavista esiintyjistä! Perjantaina esiintyjinä on mm. Snoop Dog, Jukka Poika, Musta Barbaari, Ruudolf ja Karri Koira. Lauantaina meitä viihdyttää mm. Cheek, Juno, Elastinen, Uniikki, Raappana, JVG ja Mikael Gabriel sekä Redrama. Jos esiintyjien aikataulut unohtui, niin ne voi tsekata täältäOotteko muuten ostaneet lippunne kumallekkin päivälle vai vaan toiselle? Jos ootte ostaneet liput yhdelle päivälle, niin heittäkää kommenttiboksiin kummalle! Meikä on menossa paikalle lauantaina, joten tulkaa vaan moikkailee jos mieli tekee! Niin ja minne legendaarisille jatkobileisiin ootte menossa? Ravintolamaailmaan, Unioniin, Fat Ladyyn vai Ilvekseen?;) Ite taidan eksyä ehdottomasti Fat Ladyyn tai Ravintolamaailmaan.

Tiesittekö muuten, että Blockfestien festarialueen uudistukseen on panostettu merkittävästi tänä kesänä? Mukana on mm. uusia yhteistyökumppaneita, enemmän tilaa ja esteettömämpi kulku, jonka lisäksi palveluita on parannettu viime vuosiin nähden. Tänä kesänä saamme nauttia mm. uudistuneesta ruokamaailmasta, anniskelualueista vetten päällä, uudistuneista lavoista ja kahdesta sisäänkäynnistä sekä tuplamäärästä wc-tiloista! Lisää uudistuksista voit lukea täältä!

P.S. Älä missaa ennakkorannakkeen vaihtoa torstaina 31.7 kello 10.00 Hämeenkatu 11:n H&M myymälässä! Kaikki normaalin kahden päivän lipun, VIP-lipun sekä exclusive-lipun (1pv tai 2pv) ostaneet kuuskytä ekaa rannekkeenvaihtajaa saavat makeen give away -kassin sekä Blockfest-lipulla tai -rannekkeella saa -15% kaikista tuotteista Tampereen alueen H&M-myymälöissä ajalla 31.7.-3.8! Lue lisää täältä.

Kokosin alle Blockfesteillä esiintyvien artistien muutamia lempparikipaleitani, joita on tullut kesän aikana fiilisteltyä ihan liikaa!

Jason Derulo - "Wiggle" feat. Snoop Dogg


Jukka Poika - Brand new ihanuus


Karri Koira - Lähe mun kaa


Karri Koira - Kaikki tai ei mitään


Juju - Onnelliseksi


JVG feat. Anna Abreu - Huominen on huomenna


Elastinen: Loppuviikko feat. Uniikki, TPH, Tasis & Spekti


Cheek - Parempi mies feat. Samuli Edelmann


Raappana - Kauas pois


Juno - Turisti


Redrama feat. Kristinia DeBarge - Let Go


P.S. Power it -facebook sivulla on menossa kiva skaba! Tykkäämällä ja jakamalla tämän kuvan, sulla on vielä huomisen ajan mahdollisuus voittaa 2päivän lippuja Blockfesteille! Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti torstaina, 31.7 klo 21, mennessä!

Blockfest:
Instagramissa
Facebookissa
Youtubessa
Twitterissä

-Linda

2 kommenttia:

  1. Onneks jo Huomenna alkaa Neste Oli Rally!! Sinne eikä blockfesteille, no mielipiteitä.. Toivottavasti olis hyvät kelit sekä Tampereella että Jyväskylässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha jep toivotaan että ei oo liian kuuma ja että ei satais :)

      Poista