7/03/2014

Pikku Paratiisi

Nyt mennään vähän ajassa taaksepäin, nimittäin kolmen viikon päähän. Sain tuolloin kutsun Pikku Paratiisi -nimisessä kahvilassa järjestettävään bloggari-iltaan, jossa päästiin maistelemaan kahvilan herkkuja ja tutustumaan muihin Tamperelaisiin bloggareihin! Nappasin Essin tietysti heti mukaan avecikseni. Kaikki blogiin liittyvät tapahtumat saavat aina mukavasti perhosia mun vatsanpohjaan, onhan se jännittävää tutustua uusiin tyyppeihin! Ihanaa että täällä Tampereellakin tapahtuu jotain - yleensä kaikki saamani kutsut ovat Helsingissä järjestettäviin tapahtumiin joihin en nää syytä lähteä ilman, että mulla olisi muuta hoidettavaa siellä päin, koska no... opiskelijabudjetti.

Pikku Paratiisi sijaitsee aivan Tampereen keskustan sydämessä, Sokoksen takana. Se on pieni, mutta söpö ja lämminhenkinen levähdyspaikka. Paikanpäältä saa sekä ravinteikkaita smoothieita, suussa sulavia raakaherkkuja, että terveellistä superfoodia ja aromikkaita erikoiskahveja. Me päästiin maistelemaan heti ensi kättelyssä superhyvää mansikka-raparperismoothieta, after eight kakkua sekä teetä ja kahvia. Paikan päältä voi ostaa myös erilaisia raakasuklaa- ja terveysruokajuttuja. Jos teitä kiinnostaa päästä oppimaan raakakakku- ja raakasuklaan tekemisen salat, niin Pikku Paratiisissa järjestetään myös raakakakku- ja raakasuklaa-workshoppeja ja kursseja! Vitsi miten noin pieni ja söpö kahvila voi olla noin monipuolinen paikka!!

pikkupariisi 083mpikkupariisi 023m
After eight kakkua ja takana näkyy superhyvä raparperi-mansikkasmoothie!
pikkupariisi 004mpikkupariisi 028m
Parempaa kuvaa after eight kakusta! Tää on muuten aivan mahtava niille, jotka eivät voi syödä pähkinää! Nimittäin tämä on tehty pähkinättömästä pohjasta ;)
IMG_7118m
Mulla ei ollut minkäänlaista käsitystä että Erika olisi myös paikan päällä, joten yllätyin iloisesti, kun meidän katseet kohtasi ensimmäisen kerran tullessani kahvilaan! Mä oon seurannut Erikan touhuja hänen blogistaan ja useamman vuoden ja tätä ennen ollaan molemmat vain vaihdettu kommentteja toistemme blogeihin. Vitsi miten ihanan energinen likka!! Kuvassa: Erika ja Essi
pikkupariisi 144mIMG_7089
pikkupariisi 094mpikkupariisi 085m
pikkupariisi 071m2
IMG_7136m
Pikku Paratiisi Smoothie Bar & Cafe 
Hallituskatu 9 33200 Tampere
Avoinna
ma-pe 9-18
la 10-16

Pikku Paratiisi on myös Facebookissa!

-Linda

4 kommenttia:

 1. Minun blogista löytyis sulle pieni haaste :)

  http://nellinadjaelisa.blogspot.fi/2014/07/blogihaaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos haasteesta :) Mä en kuitenkaan valitettavasti tee noita, ehkä joskus myöhemmin jos innostun uudelleen!!

   Poista
 2. Ihana uusi blogituttavuus minulle! :)

  http://kiaanette.blogspot.fi/

  VastaaPoista