8/08/2014

Arjen luksusta

kokkausta 007mkokkausta 012kokkausta 033mkokkausta 022
Ei vitsi mulla tulee hirveä nälkä kun katson näitä ruokakuvia! Tosiaan keskiviikkoiltana treffasin näitä kahta ihanaa mimmiä uudestaan. Jenni laittoi meille maukasta pastaa ja me tuotiin Annan kanssa mukanamme pastan kanssa sopivaa valkkaria. Kerrassaan mukava ja rento ilta - just sitä ihanaa arjen luksusta! Oletteko te päässeet jo arjen rutiineihin? Onko koulut alkaneet vai oletteko töissä?:) Entä miten teillä ihan näin muuten menee? Odotatteko tulevaa syksyä? Tajusin just tänään ollessani Minnan kanssa Ikeassa, että mä todellakin odotan syksyä ja niitä hämäriä iltoja, jolloin saa kaivaa tuoksukynttilät esiin ja vetästä päälleen niihin söpöihin ja lämpimiin kotioloasuihin.

-Linda

9 kommenttia:

 1. Mäkin oon jo innoissani tulevasta syksystä, vaikka se tuleekin ylppäreiden takia olemaan varmasti aika stressaava. Jokin niissä pimenevissä illoissa kuitenkin vain viehättää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sulle syksylle!! Sitten voi hymyillä huoletta, kun lakki on päässä ;) Niimpä, jokin niissä hämärissä illoissa vaan nostattaa fiilikset ihan uudelle levelille!

   Poista
  2. Voi että, tsemppiä sulle syksyyn :) No niimpä, pistää fiilikset ihan uudelle levelille kesän jälkeen!

   Poista
 2. Syksy sais tulla jo! Rakastan kirpeitä syksyn ilmoja, ja muutenkin syksyllä kerkeän ehkä pitämään ekan kerran tälle vuodelle hieman lomaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Syksyssä yks parhaista jutuista on syyspukeutuminen :) Voi että, mulla juuri viime viikolla loppui loma :'( Nauttimisen iloja!

   Poista
 3. Mennään sit syksymmällä uudestan kynttiläostoksille <3

  VastaaPoista
 4. Vasta syyskuun tokalla viikolla alkaa koulut! Kai :D hei ihania kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni sulla on sitten vielä mukavasti aikaa ;) Meikällä alko viime keskiviikkona, mutta virallisesti perjantaina. Kiitti<3

   Poista