8/05/2014

Festarineitsyys menetetty!

Huh nyt on meikän festarineitsyys menetetty! Lauantai tuli vietettyä Essin kanssa Blockfesteillä ja meno oli aivan mahtava! Livuttiin paikalle jo puoli kaksi ja ilta huipentui Cheek:n vikaan keikkaan. Meillä oli tarkoitus jatkaa after partyille vielä Fat Ladyyn, mutta meidän jalat oli aivan muussia, joten päätettiin olla menemättä. Kipastiin matkalla meille hakemassa pizza ja syötiin se Tammelantorilla. Vaikka tänä vuonna Blockfesteille sai ottaa järjestelmäkameran mukaan, niin mä päätin haastaa itseni ja jättää sen kotiin. Oli mahtavaa huomata, miten paljon enemmän hetkistä ehtii nauttia ja heittäytyä, kun takaraivossa ei jatkuvasti jyskytä ajatus: "Muista ottaa kuvat siitä ja siitä.." Vaikka jätin kameran tällä kertaa kotiin, ikuistin parhaat hetket kuitenkin iPhonen syvyyksiin. Sain Power it:ltä itselleni matkalatureiden lisäksi älypuhelimeen laitettavan fisulinssin ja sillä sai tosi kivoja otoksia. Tässä olis nyt puhelinkollaaseja festareilta - Toivottavasti fiilis välttyy!

bllockblockfest-002
Pakollinen selfie Mustabarbaarin kanssa, ilme kertoo kaiken kun se näki mun fisun "woou woou wooou" :D / Pääteltta ja ruokapaikkoja / Festarisafkaa / Huilaamassa jalkoja
blockfest-001
Keikkakuva: Redrama / OOTD / Happy Joe:lla! / Huilaamassa jalkoja: It's selfie time!
blockfest
Noi valot oli niin kauniit illan hämärtyessä / Keikkakuva: Cheek / Pakollinen selfie / Blockeilta suoraan pizzalle Tammelantorille

Blockfest oli musta kokonaisuudessaan tosi onnistunut! Järjestäjät oli suunnitellut kaiken hyvin ja toteutus oli mitä parhain! Laukontorin siltaa käytettiin hyvin sisäänkäynnin yhteydessä. Vessoja oli paljon, löytyi sekä vedettäviä vessoja että eräjormavessoja. Lisäksi vesipisteiltä selvisi lähes aina ilman suurta jonottamista. Myös safkausmahdollisuuksista suuri plussa - valinnanvaraa löytyi sitten joka lähtöön jopa vegetyypeille. Anniskelualue oli suunniteltu myös hyvin ja oli jees, että teltta oli jaettu kahteen osaan, toinen puoli anniskelualueella oleville ja toinen muille. Lisäksi istumapaikkoja löytyi todella paljon. Tälläselle herkälle astmaatikolle ainoa miinus kuitenkin oli tupakointi. Mun mielestä alueella ei ollut minkäänlaisia selkeitä tupakka-alueita eli porukka poltti missä sattui ja jotkut jopa teltassa. Onneksi kuitenkin järkkärit huomas nää tapaukset aika nopeasti ja puuttuivat heti asiaan.

ed
-Ota selvää saako festareille ottaa mukaan tyhjän vesipullon. Rahaa säästyy huomattavasti, jos festareilta löytyy vesipisteitä, joissa saa käydä täyttämässä oman pullon aina tarvittaessa. Lisäksi tämä on myös hyvä nesteytyksen kannalta.
-Pakkaa mukaan: laastareita, käsipyyhkeitä, vessapaperia (paperi loppuu vessoista nopeasti), aurinkolasit, puuteri, peili, hyvät kengät (tennarit tai lenkkarit), vaihtovaatteita (narikka), kiinni saatava kevyt laukku ja rannekello.
-Päälle rennot ja mukavat vaatteet ottaen huomioon sääolosuhteet!
-Illaksi lämmikkeeksi mukaan pieneen tilaan menevä neule.
-Matkalaturi on superhyvä festareilla! Omani sain Power it:n tyypeiltä, jotka ovat myös mukana useilla festareilla! Lisää täältä.
-Tiedossa kuuma päivä? Muista laittaa aamulla aurinkorasvaa - Essi nimittäin paloi Blockeilla :D
-Suojaa pää auringonpistokselta huivilla, lippiksellä tai hatulla.
-Ota screenshot festareiden ohjelmasta. Festareilla on huono kenttä, joten näin pysyt kärryillä keikoista ja saat parhaat paikat.
-Kannattaa tsekata festareiden sivuilta saako mukaan ottaa pientä evästä. Näin säästät rahaa ja verensokeri pysyy tasaisena ja jaksaa fiilistellä. Hieman raaka banaani osoittautui todella hyväksi vaihtoehdoksi.
-Leikkaa muovipussi kahtia ja ota se mukaan, sillä penkkien loppuessa voitte kaverin kanssa istua maahan pelkäämättä että likaatte vaatteenne.
-Niin ja ennen kaikkea ota mukaan runsaasti festarimieltä!

-Linda

2 kommenttia: