8/16/2014

Throwback

inexillä 022inexillä 032inexillä 076inexillä 113inexillä 095
inexillä 110
Vitsi mulla on paljon kuvia kesältä, joita en ole muistanut ja ehtinyt julkaista! Nääkin kuvat on otettu vajaa kaks kuukautta sitten. Käytiin Antonin, Emilian ja Jontun kanssa Inezissä ja tilattiin Antonin kanssa ihka ekaa kertaa churrot. Mun maailma mullistui täysin kun tajusin, että churrot eivät ole suolaisia haha. Tosi hyviähän ne oli, mutta parin jälkeen tuli jo aika äklö olo. Saa nähdä tuleeko ensi kertaa, sillä oon enemmän suolaisen kuin makean ystävä, mutta kaikkea pitää kokeilla eikö ;) Churrolautanen jossa oli noin 5 churroa ja sulatettua suklaata maksoi jotain päälle kutosen. Inezistä jatkettiin istumaan iltaa vielä Café Europaan.

-Linda

4 kommenttia:

 1. Näyttää ihanan tunnelmalliselta tuo paikka :) Miekin maistoin eilen ekaa kertaa elämässäni churroja ja täytyy sanoa, että petyin. Ne maistui melkein samalta kuin munkit, mutta jotenkin paljon mauttomilta :D Riippuu tietysti varmaan, mistä niitä ostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kumpi?:) Alemmat kuvat ovat siis Café Europasta! Hahah totta muuten, ne on vähän niinku munkit mutta mauttomempia!

   Poista
 2. Oii sun pitäis maistaa churroja Espanjassa! Siellä maksaa parikyt senttiä kpl ja ne on oikeestaan ihan eri näköisiä ku noi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo varmaa vähä eri hintasia kun täällä :D Pidän mielessä jos joskus päädyn sinne ;)

   Poista