2/16/2015

Meitsin kakskymppiset

IMG_0281mIMG_0316mIMG_0488mIMG_0408mIMG_0455mIMG_0303mIMG_0445mIMG_0458m
IMG_0433mIMG_0477m
IMG_0523m
Parisen viikkoa sitten kokosin meitsin läheisimmät kamut kokoon ja suunnattiin Mansen Café Europaan juhlistamaan meitsin kaksikymppisiä maukkaiden valko- ja punaviini sangrioiden kera, jonka jälkeen suunnattiin tanssahtelemaan Koskarin Ravintolamaailmaan. Café Europa on jo pitkään ollut mun ykköskahvila- ja istuskelupaikka, sillä musta se on ihanan rento sisustuksineen. Toi taisi olla kuitenkin ensimmäinen kerta, kun vietin Café Europassa iltaa viikonloppuna samaan aikaan kun tunnelmaa olivat kohottamassa dj:t. Arvatkaa veikö paikka mun sydämen? No kyllä! Tuona lauantai-iltana tuolla oli vielä just sopivasti Groove & funky night, joten sehän meni nappiin. ;) Täytyy vielä kehua tuolta saatavia Europan kuumia leipiä - aivan superhyviä, kannattaa käydä testaamassa! Vielä olisi kokeiltava crepit ;) Who's with me?!

Harmi, että kaikki eivät paikalle päässeet, mutta kun suuremmasta porukasta on kyse, niin sehän on ihan odotettavissa. Suuri kiitos kuitenkin teille jotka pääsitte paikalle. < 3
_____________________________________________________________________________

Café Europa
Aleksanterinkatu 29

Nettisivut // Facebook // @cafeeuropatampere

Aukioloajat
Ma-Ti 12-24, Ke-To 12-02
Pe-La 12-04, Su 13-24
Ikäraja viikonloppuisin: K20

-Linda

8 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja nam mitä juomia :D Näyttää hyvältä, vaikken luultavasti tykkäiskään haha :D

  VastaaPoista
 2. Miksi jatkuvasti yhteistyö? Eikö lainkaan enää sitä "normaalia" elämää vaan synttäritkin täytyy järjestää ilmaiseksi yhteistyön merkeissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän että joitain saattaa häiritä jos blogissa on usein yhteistyöpostauksia. En kuitenkaan nää syytä, miksi en käyttäisi blogiani hyödyksi myös tämmöisissä tilanteissa. Olisinhan kuitenkin tullut tekemään synttäreistäni blogipostauksen muutenkin ja kaiken lisäksi Café Europa on ollut yks mun lemppari kahvittelupaikoista jo parin vuoden ajan, joten mielelläni kirjoitan kyseisestä paikasta myös blogiin. Joten miksi en käyttäisi tilannetta hyödyksi? Se että saan seurueeni sisään ja meille pöydän, jossa on myös 19-vuotiaita on koko porukan etu - kuten myös blogiyhteistyön kautta saamani sangriat koko porukalle.

   Poista
 3. Hyvää syntymäpäivää näin vähän myöhässä!:D Näyttää kyllä kivalta paikalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) Joo toi on kyl viihtysä mesta!

   Poista
 4. Onko toi k20 vaan tiettynä aikana vai aina vaan? jos kerta toi on sun vakkaripaikka ollu jo pidempään niin miten oot päässy kun nyt vasta oli synttärit :D vai kattooko ne kuinka tarkkaan ikää siellä? pääseekö siis 18v kuinka helposti sisään perjantai-iltana, entä arkipäivänä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmasin vähän epäselvästi, mutta siis viikonloppuna iltaisin k20 mun käsityksen mukaan. Kuten postauksessa luki, niin mähän en ole ennen käynyt tuola viikonloppuisin illalla, eli toi oli eka kerta kun vietän iltaa tuolla ns. "tapahtumailtana". Muuten oon käynyt yleensä viikolla kavereiden kanssa teellä jne.. :)

   Poista