3/31/2015

20 PÄIVÄN DETOX-KUURI

IMG_9135m
Viimeinen puoli vuotta on ollut mulle kasvun paikka; elämänmuutokset kuten pitkän parisuhteen loppuminen ja koulun loppuun saaminen ovat tuoneet omat stressinsä. Tämä alkoi heijastua rankkana juhlimisena ja se todellakin alkoi myös näkyä niin sisältä kuin ulkoa päin. Eloton ja kukkiva iho, turvonnut, raskas ja väsynyt olo. Mä en kerta kaikkiaan tuntenut voivani hyvin, vaikka liikuntaa yritän harrastaa maksimissaan sen kolme kertaa viikossa. Eikä ihme, että liikunnasta ei ollut apua, sillä yöttömät yöt, baareissa juoksentelu, noutoruoka ja yhdille menot tekivät salilla käymisestä melkein merkitsemättömän. Kuulostaako tutulta? Hauskaa oli, mutta oliko siinä järkeä? Ei, vaan se oli turhaa rahanmenoa, mutta olihan toikin vaihe elämässä koettava jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Pystyy niitä ihmisiä näkemään ilman alkoholia ja baareissakin pitämään hauskaa hieman vähemmällä. ;)

Pari kuukautta sitten päätin että tähän on tultava muutos ja päätin, että mun on pistettävä elämäntapani parempaan kuntoon. Tässä projektissa loistavana motivaationlähteenä on myös kovaa vauhtia lähestyvät yo-juhlat ja kesä. Ostin Ortis MethodDraine vadelma-karpalon makuisen 20 päivää kestävän Detox-kuurin, jolla oli hintaa vajaat 30 euroa. Kyse on siis luomuyrteistä valmistetusta puhdistuskuurista, joka on luonnollinen, terveellinen ja tasapainottava menetelmä kokonaisvaltaiseen kehon puhdistukseen, jossa Detox auttaa elimistöä neutraloimaan myrkyt ja kuona-aineet.

Miten tämä sitten toimii? 
Laimennan joka aamu 20 päivän ajan 12 ml:n annoksen 2dl:n lasilliseen vettä. Tämän lisäksi täytyisi muistaa juoda joka päivä ainakin 1,5 litraa vettä. Yksinhän tämä kuuri ei kuitenkaan tule auttamaan, vaan puhdistusta voi ja täytyykin tukea terveellisellä ruokavaliolla ja monipuolisella liikunnalla sekä jättämällä alkoholi pois, jotta saadaan aikaan parhain vaikutus. Valmisteen sisältämät yrtit aktivoivat nesteenpoistoa, joka aiheuttaa lisääntynyttä virtaamistarvetta. Tämä edesauttaa luontaista kuona-aineiden poistumista, joka on pelkkää plussaa! Mulla on nyt kuurista neljäs päivä menossa ja oon jo selkeesti huomannut kuinka tää säännöllisyys on vaikuttanut mun elimistöön. Siellä vessassa pitää oikeesti ravata useamman kerran tunnin aikana. Parasta tässä on kuitenkin se, että näiden neljän päivän aikana oon huomannut, että mulla ei tee mieli mitään makeata ja olo on energinen ja musta tuntuu kerrassaan hyvältä! Voin vaan kuvitella miten hyvältä musta tuntuu kuurin loppuessa.

Miksi juuri 20 päivän kuuri? 
Ennen kuin ostin kuurin kävin luontaistuotekaupassa kyselemässä paikanpäältä eri Detox-kuureista ja niiden sopivuudesta. Mulla on herkkä vatsa, joten myyjä ei suositellut mulle esimeriksi 7 päivän tehokuuria. Se on tietysti halvempi, mutta 20 päivän kuuri on pitkävaikutteisempi. Myyjä myös antoi pienen lupauksen kuurin auttavan positiivisesti astmaani - saa nähdä tuleeko tämä pitämään paikkaansa. ;)

Palataan asiaan siis vajaan 20 päivän päästä. Tuun sitten päivittelemään kuurin loppuessa blogiini tuloksista niistä kiinnostuneille. ;)

-Linda

6 kommenttia:

 1. ai ootteko sä ja anton eronnu? :o

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä sulle, tuollaiset jutut ovat aina kovin stressaavia ja ikäviä :( Mutta kiinnostuneena odottelen detox-kuuristasi kokemuksia! Toivotaan, että se toimii lupausten mukaisesti! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemppauksesta! Mukava kuulla, että odotat kiinnostuneena postausta kokemuksistani - Uskon että toi tulee toimimaan. ;)

   Poista
 3. Tiesitkö että kehosta puhdistuu myrkyt ja kuona-aineet 70% hengityksen kautta ja loput 30% jakautuu aika tasan hikoilu (liikunta) ja virtsateitse (veden juominen ja detox-kuurit)? Eli opettemalla syvään hengityksen saa ilmasen detoxin, loppuen lopuksi detox-tuotteille tulee aika paljon hintaa kun miettii kuinka vähän ne todellisuudessa puhdistaa kehoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiennytkään tätä. :) Oli kuitenkin mielenkiintoista kokeilla tätä kuuria ja aijon ehdottomasti kokeilla myös viikon kestävää.

   Poista