3/16/2015

BLOCKFEST 2014 JÄLKIFIILISTELYÄ

Ihanaa maanantaita sinne ruutujen toisille puolille! Onko kukaan muu aivan tukossa? Mä en ole aivan varma johtuuko tää flunssasta vai tosta siitepölystä, mutta silti ihanaa että kevät lähestyy kovaa vauhtia. Kevään lähestyminen tarkoittaa muuten sitä, että myös festarikesä lähestyy kovaa vauhtia! Pikkuhiljaa on nimittäin alettu julkaisemaan eri festareiden lukkoon lyötyjä päiviä ja esiintyjiä. Tiesittekö että Pohjoismaiden suurimman hiphop-tapahtuman Blockfestien ensimmäiset esiintyjät julkistettiin tänä aamuna ja että lippuja aletaan myymään Tiketissä ja Lippupalvelussa aamu yhdeksältä 20.3, joka on jo perjantaina?! Tänä vuonna Blockfestit järjestetään 21.-22.8 Ratinanniemessä ja se on saanut aivan mahtavia esiintyjiä riveihinsä ja lisää on vielä tulossa! Varmistuneita esiintyjiä on mm. kolminkertainen Grammy-voittaja T.I. ja Ty Dolla $ign, Asa, Elastinen, Gettomasa sekä Atomirotta. Kai ootte jo pistäneet päivän lukkoon ja aiotte ostaa liput heti perjantaina?;) Meikä on ainakin ihan into piukeena! Meitsin festarineitsyys meni viime vuonna Blockfesteille ja kyllä se onnistu tän jääkuningattaren sydämen sulattamaan! Aivan mahtavasti järjestetty tapahtuma upeiden esiintyjien kera. Näin meitsi rustaili viime vuoden Blockfestien jälkifiiliksistä:

"Blockfest oli musta kokonaisuudessaan tosi onnistunut! Järjestäjät oli suunnitellut kaiken hyvin ja toteutus oli mitä parhain! Laukontorin siltaa käytettiin hyvin sisäänkäynnin yhteydessä. Vessoja oli paljon, löytyi sekä vedettäviä vessoja että eräjormavessoja. Lisäksi vesipisteiltä selvisi lähes aina ilman suurta jonottamista. Myös safkausmahdollisuuksista suuri plussa - valinnanvaraa löytyi sitten joka lähtöön jopa vegetyypeille. Anniskelualue oli suunniteltu myös hyvin ja oli jees, että teltta oli jaettu kahteen osaan, toinen puoli anniskelualueella oleville ja toinen muille. Lisäksi istumapaikkoja löytyi todella paljon. Tälläselle herkälle astmaatikolle ainoa miinus kuitenkin oli tupakointi. Mun mielestä alueella ei ollut minkäänlaisia selkeitä tupakka-alueita eli porukka poltti missä sattui ja jotkut jopa teltassa. Onneksi kuitenkin järkkärit huomas nää tapaukset aika nopeasti ja puuttuivat heti asiaan."


Tässä olis kuvia ja fiiliksiä viime vuoden Blockeilta iPhonen kameran rullan uumenista!
blockfest-002
Pakollinen selfie Mustabarbaarin kanssa / Vähän yleisilmettä pääteltasta ja safkausalueelta / Festarisafkaa / Huilaamassa jalkoja varjossa, tuolla oli huisin kuuma!

blockfest-001
On the stage: Redrama / Festariasua / Viilennystä / It's selfie time!
blockfest
Festareiden päätyttyä fiilis oli haikee mutta mahtava / On the stage: Cheek / #selfietime / Blockeilta suoraan pizzalle Tammelantorille

Blockfest:


-Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti