3/24/2015

TULITIKKUTEHDAS

IMG_9072mIMG_8681mIMG_8728mIMG_8648muokIMG_8641m
#selfietime
IMG_8766-PalautettumuokIMG_8921mIMG_8777mIMG_8752muokpIMG_9020mIMG_8698mp
Cardigan from Gina Tricot / Jeans from Gina Tricot / Scarf from Cubus / Sneakers from Converse / Backpack from Choies / Cap from Upfront Company
IMG_8635m
IMG_8905mIMG_8656mIMG_8677muok
Kevät toi viime viikkoon aivan uutta virtaa - harmi että viime päivinä ilmassa ei kyllä ole ollut juuri kehumista. Käytiin Minnan kanssa viime viikolla kuvailemassa Mansen tulitikkutehtaalla ja samalla ihan uteliaisuudesta tsekkaamassa miten pahasti rakennukset olivat palaneet viime uutisesta. Tulitikkutehdas on toiminut useamman vuoden meitsin yhtenä vakkarikuvauspaikoista - Sinne vaan päädytään joka kevät ja kesä kuvailemaan. Viime kesän asukuvapostauksen pääsette kurkkaamaan tästä ja toisen hieman vanhemman, parin vuoden takaiseen postauksen pääsette kurkkaamaan tästä. Harmi että mulla ei taida enää olla blogissa vanhempia kuvapostauksia tuolta, vaan ne kuvat löytyy ainoastaan ulkosen kovalevyn uumenista.
 En millään malttaisi odottaa kesää, nimittäin mulla on jo hauska miljöö päässäni. Kaunis kesäilta, koko iltapäivä aikaa kuvata, tulitikkutehdas, kuvauspäivän päätteeksi haettais safkaa lähimmältä kiskalta ja syötäis katolla ja katseltas kun ilta-aurinko laskee horisonttiin. Täydellistä!

Photos by me & Minna Metsola

-Linda

4 kommenttia:

 1. Moi! Sulla on aina niin kivoja hankintoja :) missä oot töissä?

  VastaaPoista
 2. Näytät aina niin hyvältä! Tänään taisin nähä sut pikaisesti viilettävän koskarin ohi jos en väärin kattonu :D
  Tuo tulitikku tehdas on mieletön paikka paitsi viime syksystä itselleni jäi traumat kun törmäsin joihinki huumehörhöihin siellä :< Jäi karmee kokemus siitä mutta ehkä joskus taas eksyn tonne kuvaan ;)

  VastaaPoista
 3. Toi sun kaveri on nii kuumis<333

  VastaaPoista
 4. Toi punatakkinen on hot

  VastaaPoista