5/18/2015

HKI1989 - Secondhand & Vintage store

Vietimme pari viikkoa sitten Essin kanssa viikonlopun Helsingissä, koska jälleen kerran oli se toinen aika vuodesta, kun upeat Indiedaysin ja Inspirationin bloggaajat kokoontuvat yhteen Inspiration päivätapahtumaan ja illan Blog Awards palkintojenjakogaalaan. Näistä olisikin tulossa myöhemmin parempaa postausta, mutta nyt asiaan! Nimittäin Emmi Laineen upeaan secondhand- ja vintage liikkeeseen HKI1989, jossa kävimme Essin kanssa ihastelemassa upeita secondhand- ja vintage vaatteita sekä asusteita ennen lähtöämme takaisin Tampereelle. Meikäläinen oli tästä into piukeena, sillä mähän tunnetusti oon hulluna kirppiksiin ja vintageen. ;)

Helsinki1989 on erittäin tuore putiikki Punavuoren sydämessä, joka avasi ovensa 31.1.2015. HKI1989 pyrkii kuvaamaan tuotteitaan päivittäin IG-kanavallensa ja FB-pagellensa esimerkiksi upeiden liikkeestä poimittujen asukokonaisuuksien kera. Heillä on myös mielenkiintoinen käytäntö, jossa kommentoimalla kuviin tuotteen voi varata itselleen. Kuinka kätevää!? Myös hyväntekeväisyys on otettu huomioon, sillä 10% tuotteiden hinnasta menevät hyväntekeväisyyteen! Wau - ei voi muuta kuin nostaa hattua mimmeille! Liikkeen kuvat on otettu ennen remonttia, mutta nykyään liikkeessä pääsee kokemaan, miltä tuntuisi olla kärpäsenä katossa - sillä nyt myös parvi on otettu käyttöön! Kannattaa käydä tsekkaamassa mitä upeuksia mimmeillä on liikkeessä myynnissä, sillä hinnat ovat musta todella kohtuulliset ja uusia aarteita ilmestyy joka päivä ja ne menevät kuumille kiville. Liike itse on pieni, mutta sitäkin viihtyisämpi ja asiakaspalvelu lämminhenkistä ja rentoa. Ai niin! Edellisen asupostauksen pitkä neulepusero on muuten kotiutettu tästä kyseisestä liikkeestä ;)

IMG_1301m
Kuvassa Emmi tsekkaa onko kaikki reilassa ;)

Liikkeen sisustus on musta vaan niin cool!
IMG_1394m
Tsekatkaa supersöpö hiusdonitsi ja siihen sopiva crop-huppari ;)IMG_1338mIMG_1340m2Täältä jos mistä löytää Leviksen shortseja ja farkkuja ;) Menevät kuulemma kuumille kiville!IMG_1298m

IMG_1418m2Ilosta porukkaa. Kuvassa Essi, minä ja Emmi
IMG_1315m
Nämä old school hiusdonitsit on musta yksi liikkeen parhaista puolista! Nimittäin liikkeestä on myös mahdollista ostaa crop-toppi/huppari ja siitä tehty samanlainen hiusdonitsi!
IMG_0054m
Kuvassa meillä on päällä hiusdonitseihin sopivat crop-topit/hupparit
IMG_1452m
IMG_1327m
Varotan jo etukäteen. Sitten kun asun omassa kämpässä, niin varmasti tuutte näkee blogin puolella kuvia tommosista vähän isommista vintage matkalaukuista osana sisustusta.. 
IMG_1401mIMG_9973m
Kuva: Essi


HKI1989 - Secondhand & Vintage Store
Albertinkatu 18 Helsinki
Avoinna ti-la klo 12-18.00
1.6. alkaen avoinna joka päivä 12-18.00!
HKI1989 Instagramissa

*Postaus on toteutettu yhteistyössä HKI1989 -liikkeen kanssa.

-Linda

8 kommenttia:

 1. Moikka! Vähän ohi aiheen, mutta tulit mieleen kun pohdin että mille kirppikselle kannattais Tampereella viedä vaatteita myytäväksi, ja nyt sun blogia nopsasti Tampereen kirppikset-tunnisteen alta selailtuani meinasin vielä kysyä, että onko Bonuskirppis sun mielestä edelleen ihan hyvä paikka? Ite oon tulossa kesäks Treelle asumaan, joten ihan ei oo tiedossa mitkä kirpparit tällä hetkellä on "muodissa" siellä, mutta tietty haluaisin omat vaatteeni viedä mahdollisimman suositulle kirpparille :-) Kiitos jos jaksat vastata mulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Bonuskirppis on vielä musta hyvä paikka ja ite veisin sinne rättini myytäväks :) Toinen hyvä vaihtoehto on Radiokirppis.

   Poista
 2. Vau mikä liike! Oi kun asuisi etelässä... :D

  VastaaPoista
 3. Oot vihdoin saanut sun siittiökulmakarvat muotoiltua paremmiksi, oot heti paremman näköinen musta! kävitkö kosmetologilla? Paljonkos maksoi jos joo?:) haluisin itsekin siistiä omani susta inspiroituneena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah joo yritin saada niitä vähän parempaan kuosiin, tosin vielä hieman hakusessa sekin :D Eli siis en käynyt kosmetologilla :)

   Poista
 4. EN KESTÄÄ kuinka ihanalta toi liike näyttää!! :---)

  VastaaPoista