6/24/2015

Olympus Pen E-PL7

Aivan käsittämätöntä, että juuri olin tossa pari kuukautta sitten pohtinut vaihtamista Canonista Olympukseen ja ei mene kauaa, kun voitan Muotikirppiksen Olympus skabassa oman Olympukseni! Mikä säkä!:D Kaverit totesi tuolloin, että nyt sun kannattais lotota.

Olympus on valloittanut nopeasti monen bloggaajan ja valokuvaajan sydämen näppäryydellään ja pienikokoisuudellaan. Mikäs sen parempaa kuin järjestelmäkamera, joka mahtuu pieneen tilaan, painaa vähän ja on ulkonäöltään kaunis? Katsokaa nyt tuota ihanaa yksilöä! Nyt ei löydy enää tekosyitä painavan järjestelmäkameran mukana kuljettamiselle, ;)

IMG_0105m
Sain valita kameran mukaan objektiivin kolmesta vaihtoehdosta ja päädyin 25mm f1.8. Seuraavaksi aijon kotiuttaa ehdottomasti 45mm f.1.8. Kaikki Muotikirppiksellä olleet saivat mukaansa mahtavan etukupongin Olympuksen verkkokauppaan, jolla saa kaikista verkkokaupan tuotteista 25% alennuksen - Aikamoista, täytyy sanoa! Nyt on meneillään myös kesätarjous, jos ostat Olympuksen kameran tai objektiivin hyvitys voi olla jopa 150€. Kesätarjoushyvitys on voimassa 12.5.-31.8.2015. Hyvitykset kustakin objektiivista ja kamerasta voit tsekata täältä!

IMG_0124m
Kuinka moni sieltä ruudun toisella puolella on vaihtanut Canonista Olympukseen?

-Linda

8 kommenttia:

 1. Oi, vaihtaisin, jos olisin rahoissani! Valitettavasti taidan olla hamaan lottovoittoon asti jumissa Canon EOS 650D:n kanssa. Hyvä kamerahan se, ei siinä mitään, mutta tuhottoman iso...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä vielä joku päivä ;) Jep nuo on kyllä suuria ja painavia verrattuna kepeään Olympukseen.. Saa nähdä millon edes tuun kuljettaan mukanani tuota canonia :D

   Poista
 2. Liputan ehdottomasti Olympuksen puolesta, niin loistava kapistus! :)

  VastaaPoista
 3. Mä vaihoin canonista just tohon samaan olympukseen enkä oo katunu yhtään ton ostoa, ihan älyttömän hyvä kamera!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No uskon että et ole katunut, en olis mäkään jos olisin tuon ihan itse ostanut!!

   Poista
 4. Täällä yksi entinen Canon-fanittaja, joka ei enää voisi kuvitellakaan kuvaavansa muulla kuin Olympuksellaan! :D

  VastaaPoista