6/24/2015

Philips Steam & Go vaatehöyrystin

P1010076m
Meikäläinen on mukana Philipsin yhteistyökampanjassa, johon pääsin osallistumaan Bloggers' Inspiration Day -tapahtumassa. Pari kuukautta takaperin sain mukaani Indiedays Inspiration päivätapahtumasta Philips GC310/55 Steam & Go vaatehöyrystimen, joka on muuten erittäin kätevä pakkaus helppokäyttöisyydensä ansiosta! Laitteessa on irroitettava vesisäiliö ja jatkuva höyrytoiminto sähköisellä pumpulla ja se lämpenee alle minuutissa käyttövalmiiksi. Tämän lisäksi laite on myös hellävarainen eli se soveltuu kaikille kankaille, kuten myös silkille. Silityslautaa ei tarvita laitteen pienikokoisuuden ja kevyen olemuksen ansiosta. Mua ilahduttaa pelkkä ajatus siitä, että mun ei tarvi alkaa häslätä silityslaudan kanssa!:D Kätevää, vai mitä?;)
Ennen yo-juhlia mä en todellakaan uskaltanut ottaa sitä riskiä ja alkaa silittämään yo-mekkoani silitysraudalla - onneksi kuitenkin multa löyty tämä vaatehöyrystin!
P1010074m
Nyt kelpaa hymyillä!
P1010046mHarjalisäosa on viimeistelyä vartenP1010017m
Photos by She likes to laugh / Essi

-Linda

8 kommenttia:

 1. Höyrystin onkin ollut mielessäni aina, kun joudun ottamaan silitysraudan ja -laudan esille. Tuo näyttääkin kätevän kokoiselta. Miten hyvin toimii paksummalle kankaalle, esim. puuvillalle? Jos olet testannut.

  VastaaPoista
 2. Tuollanen ois kyllä kätevä! Inhoan silittämistä ihan hirveesti ja vielä enemmän sitä häsläystä ku pitää ottaa lauta esille ja laittaa johto seinään (hahaha) ja tuntuu, että on ihan liikaa kaikkea esilleotettavaa yms :D Vähä sama ku joku imuroiminen, eniten mua ärsyttää se imurin esilleotto - imuroisin mielelläni jos joku vaan laittas sen mulle valmiiksi ja sitten taas takas kaappiin :D En tiiä mikä se homma ton kans on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nimenomaan se sähläys sen laudan kanssa yms!:D Sama homma imurin kanssa vaikka imuroinnista pidänkin ja musta se on jopa terapeuttista ;)

   Poista
 3. Voi miten kätevä kapistus! Silitysrauta jotenkin kauhistuttaa mua(kin), mut onneks nää on keksitty! :>

  essi-bltn.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, todella kätevä laite ;) Laiskoja ihmisiä kyllä ollaan hahah :D

   Poista
 4. Lovely red dress :)
  BLOG M&M FASHION BITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
  Maria V.

  VastaaPoista