6/02/2015

Tänä viikonloppuna kirppistellään!

Kahtena edellisenä vuonna suuren suosion saavuttanut Tampereen Muotikirppis tulee taas! Eli tämän viikonlopun lauantaina, 6.6.2015 Muotikirppis järjestetään klo 11-15 Kokouskeskus Puistotornissa, Tampereen Työväen Teatterin upeissa tiloissa! Fiiliksiä viime vuoden Muotikirppiksestä pääset nauttimaan alla olevista kuvista! Siellä siis nähdään, nimittäin me ollaan Essin kanssa taas tulossa paikan päälle myymään rättejämme. Tulethan säkin?;) Myös tänä vuonna 200 ensimmäistä Muotikirppis-kävijää saa itselleen super suositun goodie bagin. Paikalla on myös monia muita upeita ja inspiroivia bloggaajia myymässä vaatekomeroidensa aarteita! Tsekkaa tästä julisteesta ketkä tänä vuonna ovat mukana. ;) Koko postauksen viime vuoden Muotikirppiksestä pääset tsekkaamaan tästä.

muotikirppis 016
Olethan ajoissa paikalla ;) Viime vuonna jonot näyttivät tältä!
muotikirppis 036muok
Ennen h-hetkeä
muotikirppis essin kamera 013muotikirppis essin kamera 084muotikirppis essin kamera 136m
Essi, minä, Mona ja Anna
muotikirppis 072
Väkeä kyllä riitti ja varmasti tulee riittämään myös tänäkin vuonna!
muotikirppis essin kamera 058
-Linda

7 kommenttia:

 1. Mä vinkkailen tähän, että jos joku ei jaksa jonottaa tai haluaa kirppistellä lisää niin Bonus kirppiksen pöytään 29 tulee samaisena launtaina upeita ja hyväkuntoisia, Muotikirppiksen vaatteiden tasoisia vaatteita HALVALLA. Kannattaa nopsaa hakea parhaat päältä, sillä uskon, että tulee menemään nopeesti kaupaksi ;)

  VastaaPoista
 2. Niin ja klo 14 tosiaan vaatteiden tuonti tuona lauantaina :)

  VastaaPoista
 3. Mikä menee parhaiten kaupaksi? Ja millaiset hinnat kannattaa laittaa? Paljonko vaihtorahaa kannattaa varata? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyväkuntoset vaatteet menee aina kaupaksi :) Samoja kun laittaisit kirppikselle ja voihan niistä sitten antaa tinkiä! Vaihtorahaa kannattaa varata ainakin parinkympin edestä :)

   Poista
 4. Jee ihan mahtavaa, siellä nähdään! ;)

  VastaaPoista