7/12/2015

Fazer Café Tampereelle


IMG_3692mIMG_3669mIMG_3687m
IMG_3667m
IMG_3664m
IMG_3484
IMG_3724m2IMG_3741
Kuukausi sitten vietettiin Tampereen ensimmäisen Fazer Cafén avajaisia aivan keskustan kupeessa. Aiemmin ohi kulkiessani olin pistänyt merkille uuden ilmestyneen kahvilan ja asiakaskunnan väenpaljouden. Loistava paikka varmasti menestyvälle kahvilalle, sillä se sijaitsee kauniissa historiallisessa rakennuksessa aivan keskustorin tuntumassa. Väenpaljouden lisäksi olin kiinnittänyt huomiota tilan valoisuuteen ja kauniisiin lamppuihin. Avajaisissa kahvila ja henkilökunta teki lähtemättömän vaikutuksen - eikä saa unohtaa superhyvää suolaista ja makeaa pikkupurtavaa. ;) Uuden Fazer Cafén herkkuvalikoimat tarjoavat perinteisten ja vakiintuneiden kahvilaherkkujen lisäksi monenlaisia erikoiskahveja, smoothieita, laadukkaita käsintehtyjä leipiä sekä suklaata ja leivonnaisia. Lounasvalikoima taas koostuu kevyistä salaateista ja keitoista sekä viikonloppuna on mahdollista pysähtyä maukkaalle brunssille. Täytyy myöntää, että monipuolisuutensa, tyylikkyytensä ja viihtyvyytensä nimissä tämä kahvila nousi meitsin top-3! Käykää ihmeessä, jollette ole jo ehtineet!;)

Fazer Café Hämeenkatu 15, 33100 Tampere

-Linda

8 kommenttia:

 1. Noi lamput 😍 must have!

  VastaaPoista
 2. Sinunkin kuviksesi harvinaisen hienoja.
  Kimmo

  VastaaPoista
 3. Herkullista makeaa purtavaa kyllä mutta todella kallis paikka (juustokakku + jäälatte 11,20€) ja kun kysyin saisinko jääkahvilleni suklaakonvehdin kaveriksi tarjoilija vastasi todella nyrpeästi. Ihana sisustus ja kiva paikka varmasti mutta liian kallis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho :o Aijaa, harmillista :( Tilana ja kahvilana kyllä todella kaunis ja tyylikäs.

   Poista
 4. Ihastelen aina tota paikkaa kun kävelen ohi ja mietin että tuolla pitäis joskus piipahtaa! Jospa sitä joskus pääsis ajatustasoa pidemmälle xD

  VastaaPoista