7/13/2015

Tammerfest 2015

Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta tyyppejä, jotka ovat käyneet Tammerfesteilla? Meitsi pääsee nauttimaan näistä Mansen mahtavista festareista vasta ensimmäistä kertaa elämässään. Tammerfestit järjestetään tänä vuonna 15.-18.7.2015 eli keskiviikosta lauantaihin. Tänä vuonna Tammerfesteilla nähdää keskiviikkona Robin, Isac Elliot, Mikael Gabriel, Anna Abreu ja Antti Tuisku. Torstaina Ratinanniemen festivaalipuistossa nähdään Kaija Koo, Jenni Vartiainen ja JVG. Perjantaina esiintyvät Janna, Haloo Helsinki! ja Jukka poika ja lauantaina Elastinen, Popeda, Kasmir ja Sanni. Melkoisia esiintyjiä siis luvassa! Tarkemman esiintymisohjelman pääsee tsekkaamaan tästä!

Liput myy ennakkoon Lippupalvelu ja Cafe Europa. Torstain, perjantain ja lauantain -päivien yksittäisliput maksavat toimituskuluineen 49€ tai ovelta 55,00€. Kahden päivän to-pe tai pe-la liput maksavat toimituskuluineen alk. 89,00€ tai ovelta 95,00€. Kolmen päivän to-la liput toimituskuluineen alk. 109,00€ tai ovelta 115,00€. Lisätietoa lipuista tästä.

Ratinanniemen Festivaalipuiston Festivaalialue on ikärajaton. Alueelta löytyy kaksi anniskelualuetta (K-18) ja erillinen anniskelualue (K-18) VIP-lipun ostaneille. Alle 12-vuotiaat alueelle huoltajan seurassa. Ravintoloiden omat ikärajat ovat voimassa festivaalin aikana. Keskustorin ikäraja on K-18 ja Tammerkoski risteilee K-18 ikärajoituksella.

P.S. Tammerfestien Facebook pagella on menossa skaba, jossa voi voittaa liput lauantaille Ratinanniemen Festivaalipuistoon. Käykää ihmeessä osallistumassa ;) Skabaan pääsette tästä!

Nähdään festareilla!;)

*Postaus on toteutettu yhteistyössä Tammerfestien kanssa

-Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti