7/14/2015

White pants

Jacket from Gina Tricot / Crop top, hat & cut out shoes from H&M / Pants from Mango / Purse & watch from Glitter

P7130325mP7130290m
Photos by New Life Jenni

Tällä hetkellä röhnötetään Essin luona sohvalla, molemmat kuvia muokkaillen ja Kasmirin Vadelmavenettä kuunnellen. Vatsat on täynnä itse tehtyä pizzaa ja fiilis on leppoisa - tältä loman kuuluukin tuntua! Yökyläilyt ystävän luona on vaan parhautta. Oon huomannut, että mitä vanhemmaksi tulee sitä vähemmän tulee yökyläiltyä toistensa luona saman lailla kuin nuorempana. Muutenkin on mukava viettää toisen kanssa aikaa ilman kelloa tarkkaillen - molemmat on paljon rentoutuneempia.

Etsin pitkään noissa kuvissa näkyviä valkoisia housuja ja vihdoin löysin ne alennusmyynneistä Mangosta! Täyttä rakkautta. Harmi vaan että, oon ehtinyt laihtua noiden ostosta, joten noi valahtaa aina kävellessä eikä vyön solkiakaan löydy. Noh, kai mä jotain keksin. ;)

-Linda

10 kommenttia:

 1. Miten sulla meni ylioppilaskirjoitukset? Mitä aiot tehä seuraavaksi? Ois kiva jos myös tekisit postauksen tulevaisuuden ajatuksista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjotukset meni ihan hyvin ja mähän valmistuin nyt. Hain kouluihin, joihin en valitettavasti päässyt, mutta en luovuta. Tällä hetkellä suunnitelmat ovat vielä auki, mutta eiköhän nekin aukea viimeistään ensi kuun alkuviikolla. :) Tulevaisuuden ajatuksista voisin kyllä avata sanallisen arkkuni jossain kohtaa - ajankohtainen aihe ;)

   Poista
 2. Mukava, että löysin blogiisi. Uusi lukija ilmottautuu :)

  VastaaPoista
 3. "I'm in love, with a fairytale
  Even though it hurts"
  Mukavaa kesän jatkoo!
  T V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää jäi nyt vähän mietityttään, mutta kiitos samoin myös sulle :)

   Poista
 4. Onpas todella kiva asu :)
  http://matildaselin.blogspot.fi/2015/07/mango-leather-jacket.html

  VastaaPoista
 5. Siis ihan täydelliset noi housut !!! Mango on kyllä nykyään ihan yks mun lemppari kaupoista, sieltä löytää vaikka mitä! Vielä varmaan vuosi takaperin ei olis käynyt mielessäkään käydä siellä, hassua :D

  VastaaPoista
 6. Kivoja kuvia, hyvät värit! :-)

  VastaaPoista