8/20/2015

0 päivää Blockfesteihin

Kesä on mennyt aivan älyttömän nopeasti ja huomenna koittaa kauan odotetut Blockfestit ja vielä suurempina kuin koskaan ennen! Aivan mahtava päätös kesälomalle, sillä meikä suuntaa sitten maanantaina kohti Lahtea ja uutta opinahjoa Lahden kansanopiston valokuvauslinjaa. ;)
Kuten jo aikaisemmissa postauksissa varmasti on käynyt ilmi, niin meikäläinen odottaa ehdottomasti eniten Wiz Khalifaa sekä T.I.:ta - mutta kyllähän toi Cheekin paljon puhuttu paluu Ratinan Stadionillekin on mielenkiintosta nähdä! Ootteko te tulossa Blockfesteille ja ketä artistia tai artisteja odotatte eniten?

Tiesittekö että ennakkorannekkeenvaihdon voi tehdä vielä tänään ja huomenna? 
Nyt myös VIP-liput voi vaihtaa rannekkeisiin ennakkoon! Torstaina ja perjantaina rannekkeenvaihto siirtyy Pop-Up Storesta H&M:ään (Hämeenkatu 11, Tampere). Exclusive-liput vaihdetaan vasta tapahtuman portilla. Tämän lisäksi DJ Kushmoney soittaa myymälässä torstaista lauantaihin festareihin sopivaa musiikkia ja 40 ensimmäistä rannekkeenvaihtajaa saavat brändätyt HM < 3 Blockfest -kassit molempina päivinä! Tämän lisäksi Blokkilipulla on saatavilla vielä -15% etu kaikista Tampereen myymälöistä to - su (poikkeuksena Ylöjärvi) ;) Juhlat jatkuvat myös festareiden jälkeen virallisilla afterpartyilla Ravintolamaailma Miamissa, Skålissa ja Hullussa Porossa, Fat Ladyssa, Roskassa, Ilveksessä ja Unionissa. ;) Mihin Sä oot menossa?

Alla vielä esiintyjäaikataulut!
Aikataulu-PE-700Aikataulu-LA-700
Tsekkaa Blockfest 2014 jälkifiilistelyä -postaus tästä!
Tsekkaa Blockfest soittolista -postaus tästä!

Blockfest:
Nettisivut

-Linda

1 kommentti:

  1. Moi:) eksyin blogiis vähän aikaa sitte ja tajusin että oon joskus irc-galleria aikaa seurannu sua :D Sittku aloin miettimään niin sun nick oli siellä sillon(2008?) lindåå tai vastaava ja löysin sut siis ekaa kertaa sun ystäväs tekemän kaverivideon kautta missä soi lil rain - adore you. Hahahha, muistanku sillon ihailin jo kuinka kaunis oot jne :) oli kiva löytää tää blogi!

    VastaaPoista