3/25/2016

Muodin kritiikkityö

Tiedän että viime kerrasta on aikaa ja blogi on jäänyt 9kk kestävän koulun ajaksi toissijaiseksi, mutta tämä oli täysin odotettavissa. Halusin keskittyä täysillä kouluun ja ympärilläni oleviin uusiin ihmisiin ja tasapainottelu kahden kaupungin välillä on myös ottanut oman osansa, mutta kaikki on ollut vaivan arvoista. Tässä sitä nyt ollaan, nimittäin koulua on jäljellä enää vain kaksi kuukautta! Tuntuu kuin olisin vasta pari kuukautta sitten muuttanut Lahteen.

Ollaan opittu jokainen aivan valtavasti Lahden kansanopiston valokuvauslinjalla, mutta kaikista onnellisin ja kiitollisin oon menneestä kolmen viikon työharjoittelusta kuvaajaharjoittelijana Uudessa Lahdessa ja Seutunelosissa. Kuvaamisen lisäksi pääsin nimittäin myös tekemään kaksi suurempaa juttua! Toisessa vastakkain asettelin ketjuliikkeet ja kirpputorit ja toisessa pohdin Lahtea ulkopaikkakuntalaisen silmin. Näistä ja muista kurssien tuotoksista kuitenkin tulen kirjoittamaan myöhemmin lisää omissa osioissaan. :)


Sen pidemmittä puheitta, tässä on kuvia meikäläisen muotikurssin kritiikkityöstä. Meidän muotikurssi oli todella tiivis parin viikon kurssi, jota veti supertyylikäs Sofia Okkonen. Muotikurssilla saatiin mahdollisuus haastaa itsemme ja jokainen sai suunnitella Lahden Pikkuteatterilla täysin omat muotikuvaukset, joille oli varattu aikaa noin neljä tuntia. Muotikurssilla sovelsimme studiossa opittuja taitoja eri lokaatiossa.

Tiesin heti, että haluan toteuttaa kahdet eri kuvaukset ja kritiikkityöhön päädyin käyttämään klassisia otoksia, jotka kuvasin Pikkuteatterin kauniissa portaikossa sukkahousujen läpi luodakseni satumaista fiilistä. Kuvauksissa halusin jättää mallin kasvot pimentoon, jotta katsoja ei saa malliin kontaktia. Tätä korostin vielä lisää neliömäisessä ripustuksessa jättämällä vasemmalle tyhjän kuvan paikan. Rekvisiittana toimi ruusunlehdet ja pääasiassa pelasimme luonnonvalolla ja reflalla sekä keskimmäisessä kuvassa näkyvällä takavalolla.

muotikurssi2-linda-keranenmuotikurssi-linda-keranenmuotikurssi3-linda-keranen
Photos by me & edit by me
Model: Vanessa

-Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti