4/26/2016

Kirppishörhön lempparilöytö

linda-keranen-ootd_3170283
Vannoutuneen vintage ja second-hand löytöjä rakastavan kirppisbongarin tämän hetkinen lempparilöytö on ehdottomasti nuo kuvissa näkyvät pari euroa maksaneet Lee Cooperin farkut! Kahdeksan kuukautta Lahdessa tiukalla opiskelijabudjetilla on vaan vahvistanut entisestään mun hulluutta vintagea ja second-handia kohtaan ja oon aina salaa ikävöinyt Tampereen kirppiksiä.
  Siispä tehtiin pari viikkoa sitten kaverin kanssa Tampereella ollessani ex-tempore kirppiskierros, eikä mikä tahansa kierros! Vaan otettiin selvää kirppiksistä, joissa ei olla ennen koskaan käyty! On niin surullista, että niin monet kivat kirppikset on aivan piilossa. Suosittelen siis sinne ruudun toisella puolella oleville kirppishörhöille, että laajennatte reviiriänne. ;) Tässähän olisi myös oiva postausaihe, kun musta tulee kuukauden päästä taas Manselainen!:D

-Linda

4 kommenttia:

 1. Kirppari löydöt on vaan niin parhaita, niistä saa paljon enemmän irti ku menemällä kauppaan ostaan uutena! Ja niin mageet housut oot kyllä löytäny, sopii sulle ihan älyttömän hyvin :) Täytyyki vähä selvitellä näitä Tampereen kirppareita enemmän, yleensä käy vaan noissa tutuissa keskusta alueella :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Ja se on paljon jännittävämpää, voit löytää ihan mitä tahansa pilkkahinnalla. ;) Ketjuliikkeiden vaatteet on musta aivan ylihinnoiteltuja.. ostan ketjuliikkeistä lähes kaiken nykyään alerekeiltä. Tuntuu niin typerältä maksaa jostain koltusta 20€, jossa ei edes ole paljoa kangasta peittämään.

   Suosittelen ehdottomasti ottamaan selvää laajemmin Mansen kirppistarjonnasta! Kaupungista löytyy jo ihmeen monta, kun ottaa vain selvää. ;) Tiedän tunteen kun helposti tyytyy ja jämähtää niihin tavanomaisiin paikkoihin, joissa on tottunut käymään, kuten itsellä on ollut Radio, Bonus ja Tarina. Nykyään tykkään käydä myös pienemmissä!

   Poista
 2. Hyvännäköset pöksyt! Tääl Lahes tuntuu nykyään olevan aika surkea kyl toi kirppistarjonta :--<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykästyin kovasti myös itse :) Joo Lahdessa on kyllä suht niukka kirppistarjonta. Onneksi Cetori on kuitenkin ihanan suuri!

   Poista