4/27/2016

Throwback Blockfest 2015

block16Untitled
BlockfestUntitled
Untitled
UntitledUntitledblock16-002
Viime vuoden Blockfestit tulevat varmasti pysymään meikäläisen muistoissa keinutuoliin asti. Niissä nimittäin yhdistyi pari sillä hetkellä tärkeää ja samaan aikaan vaikeaa asiaa. Se oli nimittäin viimeinen viikonloppuni Tampereella, nauttien auringosta ja musiikista sekä kesäloman viimeisistä päivistä Blockfesteilla kahden parhaan ystäväni kanssa. Ennen muuttoani Lahteen, kohti uusia seikkailuja ja tuttavuuksia. Kuten puhelinkuvista huomaa, fiilis ja tunnelma oli kyllä taas kerran aivan mahtava ja niin se kyllä välttyykin nauruntäytteisistä puhelimen uumeniin tallentuneista kuvista.
  Blockfesteilta parhaiten jäi mieleeni Wiz Khalifan See you again -biisi, jota oltiin jo jonkin aikaa pidetty meikäläisen "lähtöbiisinä". Arvatkaa oliko siinä kyyneleet herkissä?:D Fiilisteltiin kyseistä kipaletta samaan aikaan laulaen ja vollottaen. Viime vuonna Blockfestien järjestäjät tekivät jotain suurta ja ennennäkemätöntä, nimittäin myös Ratinan Stadionilla päästiin nauttimaan mahtavista esiintyjistä! Oli kyllä taas kerran aivan mahtava kesän lopetus!
  Tänä kesänä Blockfestit järjestetään Tampereella 19.-20.8.2016. Lavalla nähdään mm. USA:sta tulevat NAS, Big Sean, A$AP ROCKY, TRAVI$ SCOTT ja G-EAZY. Suomalaisia artisteja lavalla taas nähdään mm. Cheek, Reino Nordin, Evelina, Elastinen, JVG, Kasmir, Paperi T ja Mikael Gabriel, Joko ootte ostaneet lippunne?;)

*Yhteistyössä Blockfestien kanssa

-Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti