6/21/2016

Festariniksit

Tänä perjantaina starttaa meikäläisen tämän kesän ensimmäiset festarit! Nimittäin Raumanmeren juhannus, joka järjestetään Otanlahdessa Raumalla 24.-25.6.2016! Lavalla nähdään mm. aivan mahtavat David Guetta, Jonas blue, Sigma ja Jason Derulo. Edellisen postauksen RMJ:n esiintyjistä ja meikäläisen lempparibiiseistä pääset tsekkaamaan tästä!  Meikäläinen menetti festarineitsyytensä pari vuotta sitten Blockfesteilla ja siitä asti on rampattu läpi ties mitä festareita. Aiheeseen liittyen ajattelin siis jakaa vielä viime hetken niksit festareille, joista on varmasti hyötyä festarineitsyille ja kokeneemmillekin konkareille!

Festariniksit

Vaatteet: Pue päälle rennot ja mukavat vaatteet, joissa tunnet olosi hyväksi ja olet valmis joraamaan täysillä. Valitettavasti festareilla näkee myös niitä, jotka irvistelevät epämukavuudesta minimekoissaan ja korkeissa koroissaan. Kerrospukeutuminen on hyvä pitää mielessä, jos festaripäiville on luvattu koleaa ilmaa. Mikä olisi pahempaa kuin herätä seuraavana aamuna krapulaisena ja vielä kuumeessa? Tanssikengiksi tasapohjaiset kengät, jotka eivät purista. Et varmaan halua festaritunnelman laskevan rakkojen takia? Muista myös, että sadetakkikaan ei ole koskaan pahitteeksi ja toimii myös istuma-alustana. Myös kahtia leikattu muovipussi toimii suojaavana istuma-alustana, jos muita istumapaikkoja ei ole vapaana. Lisäksi se vie vähän tilaa!

Pakkaa mukaan: Laastareita, käsipyyhkeitä, vessapaperia (paperi loppuu vessoista nopeasti), aurinkolasit, peilillinen puuteri ja rannekello sekä pieneen tilaan meneviä vaihtovaatteita. Ota mukaan kiinni saatava kevyt laukku, joka kulkee huomaamattomasti mukana. Mikä olisikaan ärsyttävämpää kuin painava laukku, joka haittaa menoa? Tai huomata kesken festareiden, että auki olevasta laukustasi puuttuu älypuhelimesi tai lompakkosi? Lisäksi hanki matkalaturi! Sen ei tarvitse olla kallis, sillä halpakin kestää festarit helposti.

Ruoka: Kannattaa tsekata festareiden sivuilta saako mukaan ottaa pientä evästä. Näin säästät rahaa ja verensokeri pysyy tasaisena. Raaka banaani on todettu hyväksi. Ota myös selvää saako festareille ottaa mukaan tyhjän vesipullon. Rahaa säästyy huomattavasti, jos festareilta löytyy vesipisteitä, joissa saa käydä täyttämässä oman pullon aina tarvittaessa. Jollain festareilla nimittäin myydään vesipulloja, mutta korkkia ei anneta mukaan.

Muista: Jos tiedossa on kuuma päivä, muista laittaa aamulla aurinkorasvaa ja suojaa pää auringonpistokselta huivilla, lippiksellä tai hatulla. Ota screenshot festareiden ohjelmasta sillä festareilla on huono kenttä, joten näin pysyt kärryillä keikoista ja saat parhaat paikat. Niin ja ennen kaikkea ota mukaan runsaasti festarimieltä! :)

*Postaus on toteutettu yhteistyössä Raumanmeren juhannuksen kanssa
Photos by: Jerry Saarinen / Edit by me
-Linda

6 kommenttia:

 1. Olipa kiva postaus ja ihanat noi sun farkut<3!

  VastaaPoista
 2. Hyvään aikaan löysin tän postauksen kun itselläni on ekat festarit edessä parin viikon päästä! Kiitos hyvistä vinkeistä :)

  T. Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että vinkeistä oli hyötyä ;)

   Poista