8/17/2016

Vinkit Blockfesteille


Käy tsekkaamassa meikäläisen #tb postaus viime vuoden Blockfesteista tästä!

Enää _KAKSI_ päivää Pohjoismaiden suurimpaan hip-hop-tapahtumaan! Blockfestit järjestetään tänä vuonna historiansa yhdeksättä kertaa 19.-20.8.2016 Tampereella ja nämä kaupunkifestarit myydään loppuun jokaisena järjestysvuonna. Tänä vuonna lavalla nähdään mm. USA:sta tulevat NAS, Big Sean, A$AP ROCKY ja G-EAZY. Suomalaisia artisteja lavalla taas nähdään mm. Cheek, Reino Nordin, Evelina, Elastinen, JVG, Kasmir, Paperi T ja Mikael Gabriel. Voit tsekata kaikki artistit täältä ja esiintymisaikataulut tästäViime vuonna Blockfestit murskasivat kävijäennätyksensä ja tapahtuma nousi kesän puhutuimmaksi festariksi. Blockfestit houkuttelivat nimittäin peräti 60.000 ihmistä Mansen ydinkeskustaan! Blockfest on kolminkertainen Vuoden festivaali -ehdokas Industry Awards –gaalassa.

IMG_0354mterävyys
IMG_0348mterävoutys
Photos: Hedman Verneri / Edit: me

V I N K I T   B L O C K F E S T E I L L E

-Lataa Blockfestien oma mobiiliapplikaatio App Storesta! Näin pysyt kartalla aikatauluista, kartasta ja muusta infosta ilman nettiyhteyttä!
-Lataa rahaa Blockfest-rannekkeellesiBlockfest rannekkeissa RFID-sirut! Blockfest tarjoaa mahdollisuuden maksamiseen ja tapahtuman kulunvalvonnan rannekkeisiin liitetyillä siruilla. Ranneketta voi ladata Blockfest –appin ja verkkosivujen kautta sekä tapahtuma-alueella.
-Älä missaa ennakkorannekkeenvaihtoa! Näin vältät ruuhkat. Rannekkeenvaihtopiste sijaitsee Tampereen Sokoksen (Hämeenkatu 21, 33200) neljännen kerroksen kahvila-ravintolassa.
-Ota mukaan vesipullo! Alueelle on mahdollista tuoda 0,5 l kokoinen alkoholiton, avaamaton tai tyhjä muovinen juomapullo. Rahaa säästyy huomattavasti, sillä festareilta löytyy vesipisteitä, joissa voit käydä täyttämässä oman pullon aina tarvittaessa.
-Pakkaa mukaan: laastareita, käsipyyhkeitä, vessapaperia (paperi loppuu vessoista nopeasti), aurinkolasit, puuteri, peili, hyvät kengät (tennarit tai lenkkarit), vaihtovaatteita (narikka), kiinni saatava kevyt laukku ja rannekello sekä matkalaturi
-Jos tiedossa on kuuma päivä, muista laittaa aurinkorasvaa ja suojata pää lippiksellä tai hatulla.
-Ota mukaan pientä evästä! Alueelle on mahdollista tuoda pienet eväät, mutta muistakaa että kyseessä ei ole piknik vaan kaupunkifestivaali!
-Päälle rennot ja mukavat vaatteet ottaen huomioon sääolosuhteet!
-Leikkaa muovipussi kahtia ja ota se mukaan, sillä penkkien loppuessa voitte kaverin kanssa istua maahan pelkäämättä että likaatte vaatteenne.
-Ennen kaikkea ota mukaan runsaasti festarimieltä!

IMG_0361mterävöitys
Meikäläisen Festarineitsyys menetetty -postauksen vuoden 2014 Blockfesteilta pääset tsekkaamaan tästä!

P.S. Tänä vuonna virallisina jatkopaikkoina ovat Ilves, Fat Lady, Koskikeskuksen Ravintolamaailma, Roska ja Union. Jatkoille ei ole mahdollista ostaa lippua ennakkoon ja Blockfestin rannekkeella ikäraja jatkopaikkoihin on K18, muutoin kunkin yökerhon normaalin käytännön mukaisesti.

M E D I A
Homepage
Snapchat: blockfestfi

*Yhteistyössä Blockfestien kanssa

-Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti