5/07/2017

Uskalla sanoa se ääneen


Muutama otos viime syksyltä - nyt on jo kevät. Siinä kaksi vuodenaikaa, jotka ovat mielestäni vertaisiaan, niin kauniita ja ikään kuin uudistumisen aikaa. Niin minä ne nään. Aika rientää niin nopeasti ja on vaikea ottaa aikaa blogiin rustailulle. Miksi tänne kirjoittaminen tuntuu aina yhtä vaikealta? Kuvia kyllä löytyy, mutta selkeitä lauseita on vaikea muodostaa. On tapahtunut niin paljon. Ainoa selkeä asia, jonka osaan kertoa, on että tällä hetkellä elän uudistumisen aikaa ja kerrankin uskallan sanoa ääneen, että uudet ovet ovat avautumassa. Huomaatteko? En vieläkään täysin sitä uskaltanut kirjoittaa ja myöntää, ehkä pelkään että kaikki menee pieleen heti kun sanon asioiden olevan hyvin. Onko se jokin ihmisen suojavaisto? Tarkoitan kuitenkin, ovet ovat jo avautuneet.

Uskallatko sinä sanoa ääneen saavutuksesi tai että nyt menee hyvin? Meidän tulisi osata nauttia saavutuksistamme - ne muovaavat meistä leijonia. Nautitaan siis niiden tuomasta voimasta. Palaillaan.

-Linda

2 kommenttia:

 1. Eksyin tosi pitkästä aikaa sun blogiin, olipa kiva nähdä, että olet kirjoitellut vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut että kommentin julkaisuun meni näin kauan. Harvoin tulee nykyään käytyä bloggerissa tarkistamassa kommentteja.

   Olipa todella mukava kuulla tuo kommentti. Ihanaa seuraavaa vuotta 2018 sulle!

   Poista